Μιλώντας ποδoσφαιρικά

Το τμήμα ποδοσφαίρου του αγαπημένου σας συλλόγου είναι στο όριο του υποβιβασμού.Δεν υπήρξε ποτέ το ευνοημένο τμήμα του συλλόγου. Τα τελευταια 60 χρόνια έχει αγοράσει μετρημένους 5-6 νέους παίκτες με τους υπόλοιπους παλαίμαχους που αποσύρθηκαν από τις πρώην ομάδες τους.Τα τελυταία 20 χρόνια δεν έχει πάρει παίκτη ούτε καινούργιο ούτε δανεικό.

Τα μισά 10 απο αυτά ο σύλλογος ήταν στα όρια της χρεοκοπίας και τα άλλα μισα 10 προπονητές,μανατζερ και προεδροι διαπραγματέυονταν να φέρουν κανα παίκτη ανεπιτυχώς.

Ο σύλλογος είναι ο πιο ιστορικος του κόσμου. Το τμήμα επίσης. Με μονομαχίες θρυλικές και ορόσημα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ξεμείναν να φοράν την ιερή φανέλα τα παίδια της οικογένειας Μεκόπουλου και αυτά των Εσίδη. Παλαίμαχοι ,χωρίς ανάσες, να ματώνουν στο γήπεδο, τιμημένα τοτέμ του συλλόγου.

Έναντι λοιπόν της καταστάσεως και επειδή το άμπαλο σωματείο της γειτονικής πόλης έχει ξετσουτσουνιάσει και απειλεί, και επειδή είμαστε και στο όριο του υποβιβασμού ο πρόεδρος αναγγέλει ουσιαστική ενίσχυση με νέους παίκτες.

Ξεκινάνε να την πεφτουν λοιπόν οι μανατζαραίοι και στα καφενεία γίνεται χαμός. Γάλλοι παικτες και μοντέλο οι μισοι , Αμερικανοί άλλοι.

Παίρνεις αθλητική να διαβάσεις και λέει ο πρόεδρας έχει αποφασίσει ολίστική λύση . Νέοι παίκτες, κάποιοι δανεικοί ,ανάσες στούς μεκόπουλους αλλά αυτός που θα πάρει τούς παίκτες θα πρέπει να πάρει και την καντίνα. Έχει μια , αγοράζει και την δεύτερη πρέπει να πάρει και τήν τρίτη την πιο προβληματική . Γιατί αν δεν τις έχει όλες δεν βγαίνει το ολιστικό σχέδιο. Όπότε εκτούς του να ασχολουμαστε με το αν οι νέοι παίκτες δεν κόβουν ούτε με βαλέ έχουμε γίνει και καντινολόγοι.

Προπονητης, τεχνικοί διευθυντές του τμήματος ασχολούνται και αυτοί με την καντίνα. Ο δέυτερος αντιπρόεδρος του συλλόγου προερχόμενος απο το βόλευ ασχολείται λεει η αθλητική και αυτός με την ολιστική λυση και φέρνει λέει δανεικούς αμερικάνους  παικταράδες ενδεκαδάτους στην ομάδα τους. Μπορεί όμως και μισοπλέμομονα λιμάρια παγκίτες.

Ο τζενεραλ μανατζερ του συλλόγου προερχόμενος και αυτός απο το β'ολευ έχει λέει ιδρύσει δικία του τασκ φορς. Στέλνει λέει για πληροφορίες ο προπονητής ,την άλλη μέρα δεν στέλνει, ο υπευθυνός μεταγραφων του συλλόγου λεεί πρέπει να στείλω εγώ, τα αιτήματα για πληροφορίες είναι στον α' αντιπρόεδρο , και οι μανατζαραίοι σουλατσάρουν με ένθετα και παρουσίασεις

10 προπονητές τα τελευταία 20 χρόνια, καλοί-κακοί στην τακτική το 90λεπτο, στα άλλα τα κάνανε μουνί. Μαζί με προέδρους φέρανε τον σύλλογο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Η ομάδα ήθελε κορμό και αυτοί αγοράζανε σκάουτερς. Ο τωρινός πήγε να πάρει πρίν λίγους μήνες πάικτες απο Λυόν που του είπε ο προεδρος του συλλόγου και αντί να πάρει ποδοσφαιριστές πήρε 4 αράπακλες παουερ φοργουορντ για το μπάσκετ!!!

Είμαι λοιπόν στο καφενείο και γίνεται της πουτάνας . Γαλλικής σχολής , αμερικανικής σχολής, άλλοι που δεν πατάνε γήπεδο ποτέ οτι πει ο πρόεδρος του συλλόγου επειδή ειναι προεδρικοί, διαβάζω και για "παικταρά δεξι εξτρεμ" γρήγορο αλλά μισοπλέμονο με πεης ρανινγκ 10 χλμ την ώρα (35 χρονων οι μεκόπουλοι τρέχουν παράπανω), πέτιέται και ο μαλάκας και μας λέει

"Παιδιά , ότι πει ο προπονητής"


Ρε σάλτα και γαμήσου ρε. Νιώσε λίγο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πτυχές «ολιστικής λύσης»

Ολιστική λύση. Η εξόχως προβληματική διαχείριση της υπόθεσης των ναυπηγείων